Hoevewinkel:

Vrijdag en zaterdag
9u tot 18u

Markten te Brugge:

Woensdag (markt)
Zaterdag ('t zand)
Zondag (ten briele) 

Recepten

 

Smoothie

Nodig: 1 liter karnemelk, 2 lepels suiker, 1 potje vanillepudding, rijp fruit naar keuze

Meng alles samen en laat fijnhakken met een bokaal- of soepmixer

Bladerdeegplakjes

Nodig: Bladerdeegblaadjes, gerookt spek, tomaat, gemalen belegen kaas, paprikapoeder

Laat de plakjes ontdooien, prik erin en leg er de spek en tomaat op. Daarna strooit u er de gemalen kaas over om vervolgens de paprikapoeder erover te strooien. Daarna gaat het 10 minuten in de oven op 180°.

Pizzadeeg

Nodig: ajuinringen, tomaatsnippers, chorizosneetjes, 150 gram kaas met provençaalse kruiden in kleine stukjes gesneden, 150 gram gemalen belegen kaas.

Beboter een taartvorm en strooi er de ajuinringen, tomaatsnippers en chorizosneetjes op. Maak een mengeling van de gemalen kazen, de eieren en de peper en giet dit in de vorm. Laat daarna afbakken in de oven.

Auberginehapje

Nodig: aubergine, 1 reepje gerookt spek, een sneetje permekekaas, peper, stokje

Snij de aubergine in sneetjes van 2 mm. Leg er de spek en de kaas op. Kruid af met peper van de molen. Rol het geheel op en doe er een stokje door. Laat daarna 4 tot 6 minuten bakken in een oven van 180°.

Een leuke snack voor 2 personen:

Snij een courgetten in 2 in de lengte, haal het vlees eruit tot op 1 cm, peper en zout, 100 gram baliehof kaas met provençaalse kruiden, 100 gram gerookte ham, peper. Snij het vlees van de courgette in kleine blokjes en voeg toe. Strooi er 125 gram gemalen belegen kaas over en voeg 1 ei toe. Bak 15 minuten in de oven op 160°.

Baliehof Zuivelboerderij, Gistelsteenweg 577, 8490 Zerkegem, baliehof@scarlet.be, 050/81.11.02

2012 © Website gemaakt door Lies Callemeyn